Raamdecoratie

 

 

 

Dakvenster.com geeft standaard 25% KORTING

op de verkoop adviesprijs van VELUX raamdecoratie

 

Direct uit voorraad leverbaar !

Standaard kleur VELUX verduisteringsgordijnen, VELUX zonwering, VELUX insectenhorren en VELUX rolluiken

 

 

Als u eerst een kleurstaal wil zien voor u uw keuze maakt, dan kan dat hier.

 

 

 

 

 

VELUX verduisteringsgordijn    Bestellen

 

Het VELUX verduisteringsgordijn wordt geleverd in een aluminium cassette met zijgeleiding. VELUX verduisteringsgordijnen worden gemaakt van vuilafstotend polyester. VELUX Verduisteringsgordijn dat perfect past in het voorgeïnstalleerd beslag (Pick&Click) van de VELUX dakramen.

 

Een verduisterend rolgordijn van VELUX hoeft niet per se een donkere kleur te hebben om te verduisteren. Verduisteringsgordijnen zijn aan de achterzijde voorzien van een warmtewerende thermocoating om de zonnestralen te reflecteren in de zomer en te isoleren in de winter. Het verduisteringsgordijn is 99% lichtdicht en is in het bijzonder geschikt om een slaapkamer te verduisteren. Het VELUX verduisterende rolgordijn is in vele kleuren en patronen beschikbaar.

 

Hoe monteer ik een VELUX verduisteringsgordijn?

 

 

 

 

VELUX gepliseerd gordijn    Bestellen

 

Het plissé gordijn kan in iedere willekeurige positie in het VELUX dakraam verschoven worden, aangezien het gordijn niet boven of onderin het VELUX venster gemonteerd is. Zo kunt u precies de juiste hoeveelheid licht binnen laten komen, gefilterd of ongefilterd.

Het stijlvolle ontwerp wordt gekenmerkt door een slanke aluminium zijgeleiding.

Geplisseerde gordijnen werken vuilafstotend en behouden hun vorm, ongeacht het aantal malen dat het product omhoog en omlaag is geschoven.

Het VELUX plissé gordijn is te combineren met een VELUX verduisteringsgordijn, zodat u de ruimte kunt blinderen, het licht kunt filteren of het daglicht kan laten toetreden.

 

Tevens is het VELUX plissé gordijn ook verkrijgbaar als dubbele harmonica plissé. Door de honingraatstructuur zitten de optrekkoordjes tussen de stof weggewerkt. Dit zorgt voor minder lichtdoorlating en een strakkere uitstraling.

 

Hoe monteer ik een VELUX plissé gordijn? 

 

 

 

 

VELUX Jaloezieën    Bestellen

 

De jaloezie functioneert door middel van de onopvallende bedieningsgreep. De aluminium lamellen zijn 35 mm breed en kunnen tuimelen tot 180 graden voor een optimale daglicht regeling.


Het openen en sluiten van de VELUX jaloezie doet u met behulp van de aluminium bedieningsgreep, die zich aan de onderzijde over de gehele breedte van het product uitstrekt.


De lamellen worden bediend door een handige schuif op de zijgeleiding. Duwt u de schuif omhoog dan "sluiten" de lamellen zich, duwt u de schuif naar beneden, dan "openen" de lamellen zich en treed het zonlicht toe tot de ruimte. Zo heeft u een optimale controle over het toetredende daglicht.

 

Hoe monteer ik een VELUX jaloezie?

 

 

 

 

VELUX rolluiken    Bestellen

 

Rolluiken zorgen voor effectieve verduistering en optimale bescherming tegen zonnewarmte. Ze verminderen lawaai van buitenaf, zoals regen/hagel en isoleren extra tegen warmteverlies in de winter.

 

Het VELUX rolluik is verkrijgbaar als handbediend met stang, elektrisch bediend of met zonne-energie bediening. Het VELUX rolluik op zonne-energie heeft een zonnepaneel bevestigd aan de buitenzijde van de cassette, die daglicht opvangt om zo de batterij van stroom te voorzien.

 

De lamellen zijn vervaardigd van sterk, antraciet grijs aluminium en ontworpen om soepel te integreren met het VELUX dakraam en de dakconstructie. De zijprofielen van het rolluik liggen naast het dakraam, waardoor een rolluik geen belemmering vormt voor de functionaliteit van het dakraam, hierdoor kunt u het dakvenster ook openen als het rolluik in gebruik is.

 

VELUX rolluiken kunnen zowel van binnenuit als van buitenaf gemonteerd worden. Montage geschiedt snel en eenvoudig. U hoeft geen ingewikkelde handelingen te verichten om het dakraam geschikt te maken voor montage van een rolluik. Het VELUX rolluik past zowel op nieuwe als bestaande VELUX dakramen.

 

 

 

 

VELUX rolgordijnen in cassette systeem    Bestellen

 

Het rolgordijn in cassette systeem is eenvoudig te bedienen, verzacht het zonlicht en zorgt voor een decoratief effect.

 

De VELUX rolgordijnen worden gemaakt van duurzaam, stevig, lichtdoorlatend en vuilafstotend polyester materiaal. Het VELUX rolgordijn zit in een cassette en is voorzien van aluminium zijgeleiding. Het gordijn is traploos omhoog en omlaag te schuiven en op elke gewenste hoogte vast te zetten.

 

 

 

 

VELUX buitenzonwering    Bestellen

Buitenzonweringen zorgen voor effectieve warmtewering zonder verduistering. De netstructuur laat daglicht door en wordt het uitzicht behouden.

 

Voor de beste warmtewering dienen de zonnestralen gestopt te worden voordat deze het glaselement bereiken. Daarom worden warmtewerende producten aan de buitenzijde bevestigd.

 

VELUX buitenzonwering is niet te combineren met VELUX rolluiken.

 

 

 

 

VELUX insectenhor    Bestellen

 

Met een VELUX insectenhor kunt u, zelfs met het dakraam open, rustig met uw gezin eten zonder ongewenste gasten. Het insectenhor in cassette systeem wordt op de interieurafwerking gemonteerd, dus het dakraam blijft normaal functioneren. Wanneer u het insectenhor niet hoeft te gebruiken, schuift u hem eenvoudig en snel in. Een insectenhor kan worden gecombineerd met alle type VELUX raamdecoratie, VELUX buitenzonweringen en/of VELUX rolluiken.

 

 
 
• Le fournisseur moins cher en systèmes de lumière naturelle • Différentes possibilités de paiement • Livraison en Belgique, aux Pays-Bas, en Allemagne et France
Panier
0 Produits | € 0,-
Voir mon panier
Voir mon panier fenetredetoitenligne.be
Mon compte Me connecter
Service clientèle Vous avez une question?